feb
16
2013

#30songs dag 28: een liedje waardoor je je schuldig voelt

Vreemde emotie

Je schuldig voelen. Een emotie die mij niet past. Niet dat ik nooit sorry zeg. Ik kan me oprecht verontschuldigen als ik weer eens iets doms gedaan heb, iets vergeten ben of onbedoeld iemand kwets.
Het is alleen niet dat die stommiteiten op mij leunen in schuldgevoel. Dan zou ik al met opzet moeten handelen.

Een van mijn motto’s is: Wat gij niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.

Ik ging dus op zoek naar een reden om me schuldig te kunnen voelen. Wat denk je? Ik vond er zowaar één! Namelijk dat ik na deze reeks van #30songs, jullie nog niet al dat moois heb kunnen laten horen van wat er in mijn muziekbieb staat. Daarom deze belofte.

Aankomend herfst doe ik het nog een keer. Een herhaling omdat elk jaargetijde zijn mood heeft, een sfeer die ongetwijfeld in mijn keuze door zal klinken.

Dan een keuze voor een liedje. Tja. Het blijft moeilijk, maar deze geef ik jullie, zo aan het einde van de winter, waar ik, zonder over de lente heen te willen kijken, al een beetje uitkijk naar de zomer.

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

© 2009 - 2010 AtEllens.nl | Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com