mei
28
2013

#KickassWomen

En ineens raakte het me. Vol.

Ik ben omringd door een flink aantal bijzondere vrouwen.

Vrouwen die me al kennen vanaf het eerste moment dat de wereld mij kende. Vrouwen die ik in mijn verdere leven mocht of nog mag ontmoeten. Vrouwen waarvan het ‘kennen’ eenzijdig is, omdat zij voor mij wel zichtbaar zijn in de verschillende media, maar ik niet zichtbaar ben voor hen, maar die me wel weten te raken, te inspireren.

In die groep zijn vrouwen die ik elke dag mis. Vrouwen die ik elke dag bewonder. Vrouwen die ik kan aanraken en die mij raken. Vrouwen die in mijn online netwerk me boeien en die ik met veel plezier volg.

Het zijn allemaal vrouwen die hun leven op een of ander bijzondere, sterke en liefdevolle wijze maak(t)en tot hun eigen.

Deze vrouwen zijn mijn inspiratie en verdienen de titel #KickassWoman.

Ze staan daarmee in een bijzonder lijstje. Het was @NicoleBus die me daar op Twitter, onbewust, op attendeerde. Zij was het ook die mij, een tijd terug, die titel liet bedenken. Een nieuw idee zette in mijn hoofd én hart. Ik wil hier iets mee! Ik maak mijn lijstje KickassWomen!

Ik ga schrijven over de vrouwen die mij op een of andere manier raken en motiveren. Die belangrijk zijn voor mij en mijn keuzes. Ik laat jullie kennismaken met de #KickassWomen van en in mijn leven.

1 reactie »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

© 2009 - 2010 AtEllens.nl | Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com